Gastenboek archief

Bedankt

Beste Noorderlingen,
Als oudlid wil ik iedereen bedanken voor de organisatie op de feestavond van afgelopen zaterdag. Sfeer/Muziek en service waren uitstekend!!!
Mijn speciale dank gaat uit aan de groep vrijwilligers uit Zwanenburg. (Heb aan het applaus deelgenomen) kort daarna werd ik getroffen door een Tia en de hulp die van de groep uit Zwanenburg heb gekregen was hartverwarmend.
Gelukkig ben ik nu weer thuis maar nogmaals bedankt voor jullie hulp.
Henk van der Vliet

 

Feestweek

Beste leden,
Wij vonden het erg leuk om te kunnen assisteren bij jullie jubileum feest! En wij hebben een fantasische week gehad.
Groet het feestweek team zwanenburg,
Wesley Kaylee Michael Barry

 

Hennie

Tot mijn schrik vernam ik jou uitstap Henny naar boven bij een nieuwjaars borreltje bij Henk en Els Hofland 1 januari. Ik denk en hoop dat je zit aan de bar met Andre Hazes en Freddy Heineken om daar lachend te kijken naar onze dwaze discussies en velen stommiteiten waar we ons druk over maken. Ik zal je missen, de rust en lieve aanwezigheid het mooi persoon die je was en bent. Sail with me when j Sail.

 

Genieten

En weer mogen we dit jaar, 2015, genieten van een week strand. Samen met mijn zus huren wij sinds 1995 een zomerhuisje op het strand. Eerst met z'n tweetjes en later kwamen daar partners bij. We begonnen te huren bij de fam. de Jong en nu al weer 14 jaar bij fam. Stavenuiter. Vrienden verklaarde ons voor gek. Want we wonen in Alkmaar en zijn geboren en getogen in Egmond - Binnen. " Dat strand kennen jullie nu toch wel"? en "Je gaat toch niet zo dichtbij op vakantie"? Nou wij wel en we hebben er alle jaren volop van genoten, weer of geen weer. En nu alle vrienden net als wij ook wat ouder zijn, begrijpen ze het heel goed en zijn misschien zelfs een beetje jaloers! Twee jaar toch besloten om geen gebruik meer te maken van het strandhuisje want we wilden ook graag naar andere landen en activiteiten, zoals o.a. Oerol, de bloeiende Provence. Echter in januari dit jaar belde Brigitte ons op. `Hadden we echt geen belangstelling`? Zeg dan maar eens NEE. We wisten gelijk al dat ons antwoord JA zou zijn. En zo geschiedde dat we nu
toch weer een weekje op het strand staan. Even onthaasten en dan genieten van de lucht, de zee, de rust, het nietsdoen, lezen, wandelen en noem maar op. Na een week Oerolfestival op Terschelling, wat geweldig was en met veel prikkels, komt het strand als geroepen.

Relaxte groet, Hans de Groot en Thecla abbo

 

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd Rob, Albert, alle bestuursleden en natuurlijk alle leden met het geweldige nieuws dat er wederom een contract is getekend met de gemeente Bergen. voor ons zalig onderkomen op Egmond aan Zee. Dat wij, onze kinderen en kleinkinderen er nog maar jaren gezond en gelukkig met overheerlijk weer ervan mogen genieten, chapeau!

Peter Vos

 

Complimenten

Complimenten over het internet, de kalender en natuurlijk alle vrijwilligers die het mogelijk maken om op van deze geweldige plek in heel Europa gebruik te maken van alle faciliteiten die ons in staat stelt te genieten met volle teugen van Costa Del Egmond.
PV

 

Leven

Dodenherdenking, bevrijding, leven, verlies, teleurstelling, uitdaging, doelen stellen.

Genieten, het tellen van de zegeningen, geluk, liefde, kinderen, proper, een kinderhand.
2 Minuten, zo kort voor het moois om te beseffen dat mensen hun leven hebben gegeven voor het zeer rijke leven dat wij hebben.
Het gaat goed, heel goed. Ik sta er stil bij en besef.
Wens elke nabestaande geluk en ondersteuning in het verdriet en de toekomst, geniet van wat er was en is geweest.
PV

Kliko's verdwenen

Wil degene die onze 2 grijze kliko's heeft gejat zich melden? Waarschijnlijk ontvreemd aan het eind van het vorig seizoen, met spanband, uit de korf voor huisje nr. 31.
Alvast bedankt!

Mijn kerst wensen voor iedereen
Kerst Poëzie
Geniet, geef, ontvang, streef naar je doelen, bedenk nieuwe, tel je zegeningen, houd van hetgeen om je heen of verlaat het, vertrouw, leef, eet niet teveel en ontwikkel je smaak, kijk voorruit, besef, bewust, groei, Ce la vie, en Carpe diem
Dit is hetgeen wat ik op mijn kerstkaart schrijf voor jullie voor de kerst en 2015

PV

 

Hans Brugman | 2014-05-24 13:09:10

Verdwenen 24 mei tijdens het boodschappen doen, oud hema karretje met houten voorkant Stond achter het hek op de boulevard. Wie heeft hem gezien of gebruikt. Hans Brugman huisje 23


peter | 2013-08-31 21:58:05
Staande op de balk, in zijn mond een sigaar en zijn rechterhand een kussen
Kinderspelen, commentator Co Schutte een beul van een vent een icoon, je had al verloren bij het aanzien.
Het is te kort, veel te kort, 
Rust zacht Willem, 
Peter
 
Simon | 2010-08-16 20:22:13
Werk aan strandsuppletie is vandaag gestart.

http://www.rijkswaterstaat.nl/actueel/nieuws_en_persberichten/2010/augustus2010/vooroeversuppletie_egmondbergen_16_augustus_van_start.aspx

Simon | 2010-08-10 12:58:37
Britt op de trampoline

http://www.youtube.com/watch?v=gptM4Zgw8pE

Ramon | 2010-06-29 21:14:31
Dit stond op de site van de KNRM
volgens mij was het een badgast.

De vertellingen van Duizend-en-een-nacht
Egmond aan Zee, 25 juni 2010

Vrijdagavond omstreeks kwart over tien wordt de bemanning van KNRM station Egmond gealarmeerd voor een motorbootje met motorstoring recht voor Egmond aan Zee.

Een kleine tien minuten na het alarm zijn het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) en de reddingboot Adriaan Hendrik onderweg naar het strand. Vanaf het strand is het bootje duidelijk waarneembaar, enkele minuten na de lancering ligt de Adriaan Hendrik langszij.

Eenmaal langszij wordt de situatie aan boord bekeken en al snel is het duidelijk dat het bootje terug naar het strand moet worden gesleept. De sleepverbinding is snel gemaakt en de reddingboot sleept het onfortuinlijke bootje naar de kant, waar het wordt opgevangen door de bemanning van het KHV.

Aanboord van de speedboot bevinden zich vier opvarenden, een van deze mag zich de 1000ste geredde van station Egmond noemen.

Met de redding van deze vier opvarenden heeft de bemanning van KNRM station Egmond 1001 mensen in veiligheid gebracht sinds de oprichting van de reddingmaatschappij in 1824.

Marc Mulder | 2010-06-28 13:09:34
Afgelopen weekend een heerlijke tijd gehad. Sorry van het ongemak van de BBQ, ik hoop niet dat we teveel overlast hebben veroorzaakt. 

Evelien Baudoin-Tamis | 2010-04-02 00:43:19
Ik vond vandaag deze site en zit me nu al te verheugen op het nieuwe seizoen. Na vandaag met sneeuw en hagel en kou ben ik helemaal bijgekomen van de zonnige foto's.

Groeten,

Evelien Baudoin

Ramon | 2010-02-19 14:54:07
Annette heeft er een gefeliciteerd, was een spannende race.

Mel B | 2009-12-15 20:43:22
Nog maar ongeveer een half jaar en dan is het weer zomer:D:D
Ik ben gelukkig niet de enige die er nu alweer op zit te wachten. Hoor het veel om me heen!! Haha
Ik wens het hele strand alvast een gelukkig nieuw jaar toe en tot in 2010!!!

XX

ilse den enting | 2009-08-08 19:14:49
hey schatjes,
van mij op het strand 
nog maar een paar weekjes en het zit er weer op,en dan weer werk en school.
heel erg jammer maar ja.
ik ga lullie onwijs veel misse en we moeten zeker weer wat in de winter afspreken 

dikke kus 
ilse

Marion | 2009-08-08 10:26:47
Bas & Linda,
Jullie trouwen op het strand was een unieke gebeurtenis!
We hebben er van genoten!
Een prachtige start voor een geweldige toekomst!
Groetjes Marion

marc | 2009-07-29 23:16:53
als enige huurder´s,marc en anca in jullie darttoernooi en ook nog zo ver komen.
geweldig mooie dag en genoten,jammer van die wildcard erik(jack damen). complimenten voor de fotograven,leuke foto´s.
groetjes Marc en Anca

dylan | 2009-07-26 22:46:40
hoi jack ik vond het erg leuk met de oudespelen wil je nog fotos naar mijn toe sturen dat zal ik erg leuk vinden groetjes dylan
"De koelkast commissie" | 2009-06-22 23:44:31
Beste krampeerders,

Na vorig jaar te hebben verzuimd i.v.m. oriënterend onderzoek compagnon in het Australië is hij er dit seizoen weer.. De koelkast controle! Voor een sprankelend strandseizoen is deze controle van essencieel belang. Door middel van steekproeven beoordelen wij de kwaliteitsborging van de koelkasten (en enige artikelen hierin.) Wij houden ons hierbij aan de JNR 1988 norm. Enkele voorbeelden van de JNR -1988 norm zijn het keuren van de rubbers en keuren van de juiste "frisse drank". Ook word er gekeken of de kampeerder aan het energielabel heeft gedacht. Verwacht word dat tijdens deze controle alle benodigde medewerking word verleend door de bewoner. Bent u niet aan bod gekomen tijdens de steekproef en wilt u alsnog gebruik maken van onze expertise? Schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn gelegen in huisje 96, of huisje 102 of spreek ons aan op het strand!
Wij wensen alle krampeerders een lekker en zonnige zomer toe!

Met vriendelijke groet,

J. Groffen
R. Damen

Thomas | 2009-03-25 16:53:37
Volgende maand begint het weer!! =D

Ella | 2009-03-20 18:54:47
Jippie, nog een paar weekies en we kunnen weer naar het strand. Vandaag een prachtige dag (wel een beetje koud) maar als je dan in het zonnetje achter het huis zit verlang je weer naar het strandleven!! Heb er nu al zin in, ik hoop de andere leden ook. Aftellen maar!! Tot gauw.
groetjes,
Ella

Jack Damen | 2009-02-08 16:36:42
Hoi jarige Melissa, de foto's van de disco staan er op maar.......of je er blij mee bent?????
Melissa B | 2008-12-30 19:08:47
Waar zijn de foto's van de kinderdisco?!?!?!

XX

rick | 2008-12-30 10:40:59
hoi allemaal 
ik heb een subl gemaakt bij coach van het jaar. wie er lid is van coach van het jaar de subl heet de golfbreker
gr rick

melissa B | 2008-09-02 14:56:30
Heey echt heel leuk allemaal het boek is echt zooo TOP :D

maar ik mis de kinderdisco foto's sta ik eindelijk met Jesse op de foto kan ik hem niet eens zien:P

XX

melissa B | 2008-09-02 14:56:29
Heey echt heel leuk allemaal het boek is echt zooo TOP :D

maar ik mis de kinderdisco foto's sta ik eindelijk met Jesse op de foto kan ik hem niet eens zien:P

XX

 
Ramon | 2008-08-12 03:45:44
Het jubileumboek is prachtige .Ik maar ook Daan en vooral Fleur kunnen er geen genoeg van krijgen!
Renate van der Zwart | 2008-08-11 09:58:04
Hierbij mijn complimenten voor het prachtige jubileumboek. Wat een ontzettend leuk idee en kado!

Groet Renate

Jan en Marjan Aten | 2008-08-09 00:37:22
We hebben het jubileumboek ontvangen en zitten voortdurend even te bladeren. We genieten van de foto's verhalen en de geweldige uitvoering van dit prachtige boek. Onze complimenten en hartelijke dank

Jan Zwetsloot | 2008-08-07 15:44:56
Vandaag (07-08-08) heb ik het jubileumboek "40 jaar strandgenot(en)" gekocht. Dit boek laat m.i. goed zien, hoe uniek deze standvereniging is!! Zelf heb ik circa 25 jaar op stand gestaan, maar helaas zijn we na de beruchte stormen gestopt. Overigens is bad Noord geen seconde uit mijn hoofd verdwenen. Hopelijk kan ik me nog op de wachtlijst laten zetten. Alle badgasten veel plezier voor de toekomst en bedankt voor de prachtige tijd. Groetjes Jan Zwetsloot

romy gruijs | 2008-08-03 20:08:43
het boeki dat wij hebben gekregen van de kampeervereniging was heeeeeeeeel mooi en er zaten leuke fotos bij !
leuke teksten en ga zo door !!!!

gr romy

Kelly | 2008-08-02 23:17:34
Wat hebben wij een leuk/mooi jubileumboek gekregen! Heel erg leuk en knap gemaakt. Bedankt...
Groetjes, Wim, Yvonne en Kelly Brugman

ans | 2008-07-24 22:58:20
net het jubileumboek ontvangen, heel leuk met dingen die je vergeten was. Een goed verzorgd en leuk naslagwerk en hulde aan de samenstellers.
ans

Chris | 2008-06-18 13:38:27
Ik hoop dat het de hele zomer lekker weer blijft!

Melissa | 2008-06-08 17:26:27
Heey allemaal:D
het is voor alle kinderen alweer bijna ZOMER!!!!!!
weer lekker veel lol maken met ze allen:D

XX melissa

nicolette de wandeler | 2008-04-28 22:53:15
prachtige site..echt heel erg mooi.
Misschien een leuke gelegenheid om een plek te creeren voor mooie herinneringen..zelf denk ik aan forten bouwen (pineukio), grote kampvuren, paal 38, roombroodjes,ome Bart,...surfen op een houten surfplank..onder goede begeleiding,..mercedessterren,..het lichten van de zee...in de nacht zingend over de boulevard...mensen redden...luilakken ..die dingen.Nicolette

Ella Boonstra | 2008-02-27 21:32:11
Hoi medekampeerders,
Hierbij wil ik alle bestuursleden hartelijk bedanken voor al hun vrije tijd die ze in onze vereniging steken om het kamperen voor een ieder zo geriefelijk mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk moeten er ook minder leuke beslissingen genomen worden, de gemeente en brandweer stellen ook zo hun eisen, maar ik vermaak me nog ieder jaar kostelijk op het strand en zou nog steeds niets anders willen! Bedankt dat jullie dat voor ons allemaal willen regelen!
En laten we met z'n allen zorgen dat ook de bestuursleden dit jaar van hun welverdiende vakantie kunnen genieten: hou je aan de regels! Veel vakantieplezier voor 2008!!
groetjes,

Ella Boonstra

Siem van Berkum | 2008-02-01 21:09:38
Vandaag voor het eerst de web-site bekeken. Ik heb bijzonder genoten van al die mooie foto's. Complimenten

Ella Boonstra | 2007-12-28 14:18:09
Allereerst wil ik iedereen een heel gezond en gelukkig 2008 wensen. En Sandra, inderdaad, de kortste dag is geweest, nog even geduld... Ik vind het daarom heel leuk dat een groepje 'jeugd' ieder jaar elkaar in de kerstvakantie opzoekt.(ditmaal in zwembad de zaangolf). Ook zie ik de kinderen regelmatig op msn met elkaar 'kletsen'. Heel leuk dat dat tegenwoordig kan. Daarom vind ik dit gastenboek ook fantastisch, zo hou je toch nog een beetje kontakt met de mede 'kampeerders'. 
groetjes,

Ella Boonstra

mel | 2007-12-27 22:44:41
romy ga weg met die teksten!!

Jack Damen | 2007-12-23 19:13:12
Hoi allemaal. Eindelijk dan de foto's van het darten op de site. Willem bedankt voor deze mooie foto's. En allemaal prettige kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2008!!!

Sandra en Theo Elbers | 2007-12-22 20:17:21
We wensen jullie fijne feestdagen en een mooi, warm 2008. Het bestuur en alle vrijwilligers erg bedankt voor het afgelopen jaar, jullie inzet was fantastisch. En Ella... de dagen gaan weer lengen!

Marion Groffen | 2007-12-21 12:53:02
Het bestuur wenst u prettige kerstdagen en een heel gelukkig, gezond en zonning 2008!

Melissssaaaaa | 2007-12-12 15:58:31
echt te leuk zijn die foto's!!
oke dan hoop dat er nog meer leuke foto's zijn

dikke kus Melissa

Ella | 2007-12-10 21:20:35
Als ik al die foto's zie begint het alweer te kriebelen. Ondanks de gezelligheid met kerst mis ik het strand wel erg! Ach ja, wat doe je dan, je rijdt naar Egmond en ga dan even bij de Pompadour naar binnen voor een croissantje warme beenham, dan is het vakantiegevoel zo weer terug!!groetjes Ella Boonstra

F.H Breed | 2007-12-02 11:54:50
Geachte leden van de golfbreker
Wij zijn met het gezin een goede week op het strand geweest in een huisje van een van de leden,en we hebben ook de receptie van het 40 jarig bestaan meegemaakt, van dit alles hebben wij genoten,en ik wil zeggen het was PERFECT.

afca | 2007-11-30 18:57:53
oke dan robbie!! jij bedankt
Rob Koster | 2007-11-28 21:04:10
We zullen de mogelijkheid van het gastenboek nogmaals benadrukken op de komende ALV. Het zou leuk zijn als we op die manier wat van elkaar horen tijdens onze 'winterstop' van acht maanden. Ondertussen wordt nog steeds gewerkt aan het afmaken van de draaiboeken van de feestweek, zodat we ze over vijf/tien jaar weer tevorschijn kunnen toveren. Langs deze weg nomaals: iedereen bedankt die een rol heeft vervuld!!!!!!!!! Het was top om zoiets met z'n allen te verwezenlijken.

Jack Damen | 2007-11-14 19:48:09
Hoi Mell,
eindelijk de pyamaparty op de website!
Geniet ervan!!
Er volgt spoedig meer

A.van Uden | 2007-11-10 17:02:03
Een schitterende website,om trots op te zijn!!!!!!!!!!!!

Ben Regter | 2007-10-28 14:47:44
Dit ziet er netjes uit,complimenten aan het bestuur :)

melllll | 2007-10-12 15:44:05
heeeyyy

vet cool man is die site:D

alleen kun je mischien de foto's van de slaap avond er ook op zetten?? XX

Marlies IJfs | 2007-09-12 20:35:26
Hallo,
Ik zit geregeld op de site te kijken, eventjes de nieuwtjes inzien. Het ziet er leuk uit. Ik wil alleen vragen of de foto's van het darten tijdens de feestweek ook gepubliceerd kunnen worden.
Verder wens ik jullie veel succes.
Groetjes Marlies

Linda | 2007-09-11 22:05:40
Wat een ontzettend leuke site! Ook de foto's zijn heel erg leuk. Kunnen we nog heerlijk nagenieten van alle supergezellige activiteiten die tijdens dit jubileumjaar georganiseerd zijn.

Marion groffen | 2007-09-10 20:06:10
Het gastenboek bestaat al weer een paar weken! Helaas valt de animo om iets in het gastenboek te vermelden erg tegen, terwijl dit item op verzoek van een aantal leden is toegevoegd! Er zijn toch wel meer mensen die iets te melden hebben?
Zonder feedback van de leden is het
namelijk erg moeilijk om de site levendig te houden!
Laat eens iets van u horen!
Groetjes Marion Groffen

Ton Damen | 2007-08-27 15:15:28
Welke vereniging heeft zo'n geweldige site? Laten wij als leden deze site lekker actueel en intressant houden door zo nu en dan wat berichten in het gastenboek te plaatsen.
Golfbrekers doe je best.
Weten alle bewoners trouwens dat er achter het windmolenpark alweer gestart is met de bouw van een tweede windmolenpark? bij helder zicht is dit met het blote oog te zien

lida pronk | 2007-08-22 12:23:35
geweldige site.heel erg leuk. en bij deze complimenten aan de organisatie van de feestweek het was allemaal perfect voor mekaar.het zou helemaal geweldig zijn als de foto,s die op de receptie te zien waren ook op de site kwamen te staan.dan kunnen we ze nog eens rustig bekijken.

Luit en Ella Boonstra | 2007-08-19 19:15:49
Hartstikke leuk zo'n gastenboek! Ook complimenten voor de mooie site, al die foto's en informatie perfekt gerangschikt klasse! Het is alweer bijna het eind van het seizoen. Ikzelf kijk terug op een zeer geslaagd en leuk seizoen met als toppertje de feestweek met receptie!! groetjes
Ella Boonstra